Четете още...
  

Окачете картините на нивото на погледа на човек със среден ръст. Хората често правят грешката да ги окачват твърде високо. Подреждайте аксесоарите на малки групи, като всяка група се състои от нечетен брой. Нечетният брой създава усещане за по-добро равновесие. Поставете обшивки или тапети на ст...

Под небето на СтокхолмИнтериор на мансарден апартаментМного светлина и свежест е първото, което човек забелязва, когато се разходи виртуално из този апартамент, намиращ се на последен етаж в жилищна кооперация в Стокхолм.От пръв поглед се усеща въздействите на стръмните склонове на скосените стени, ...

На планинския хребет на ръба на океанаМодерна луксозна къща в “Голямата страна на юг”Има много места по света, в които са построени разкошни къщи, на чиито собственици можем само да завиждаме – тази, която ви представяме тук, е една от тях.Къщата – чудесен пример за съвременна архитектура и строител...

Идеи за центъра на домашно забавление Дневната очаква интериорното решение на своя нов TV-кът   Много хора считаха в края на 90-те години на миналия век, че телевизорите ще бъдат съвсем скоро морално остарели и заменени изцяло от персонални...

Антрето – визитната картичка на домаЕтикетът задължава при среща и запознанство да представим визитна картичка.А как да представим дома си? Разбира се, с неговата визитка – антрето.Какво свързва и разделя всички помещения в жилището?Отговорът е лесен - разбира се, входното антре! Където и на колкото...

 
Интериор на мезонет в Лас ВегасДизайн в ритъма на световната столица на развлеченията

Апартаментът, който ви представяме, се намира в Лас Вегас, Невада – коронованата столица на хазарта. Интериорното оформление е създадено от дизайнера Mark Tracy от студио Chemical Spaces.

Работата си по интериорния проект той започва  през февруари 2009 г., а окончателното изграждане на всички елементи в мезонета приключва през март 2011 г..

Дизайнерът започва проектирането на този апартамент с намерението да използва само най-добрите материали върху всяка повърхност, за да създаде едновременно приветлив,  изключително цветен и екстравагантен дизайн за жилище, напълно подхождащо на представите за живота в Лас Вегас. И го постига!

Стъклената мозайка в океанско синьо с вградени изображения направо зашеметява с вихъра от предизвикани впечатления и емоции. Тя заема част от стените, тавана и дори пода, където граничи със стъклени плочки и дървен фурнир.

В средата на дневната зона с обща височина 13 м погледът пленява полилей, обвит в син стъклен куб.

Изключително оригинално е решението за тавана, който представлява композиция от триъгълни огледала, разделени от декоративни греди. Така огледалният таван отразява чрез геометричните си форми като калейдоскоп светлинните ефекти в дневната и неоновия  външен блясък на града през прозорците.

За тази защеметяваща игра на светло сиви, сини и зелени светлинни акценти са използвани “само” 120 линейни метра на RGB LED осветление, вградени около периметъра на тавана през целия мезонет.

Дневното пространство разполага и с друг интригуващ детайл - ръчно изработен бутиков модел-уникат на килим на от HZL Henzel

Голяма гранитна маса за хранене е свързана с кухненския остров на нива -  първото ниво е висок бар, от който плавно се намалява височината до същинската трапезарна маса.

Леглото в основната спалня е с кралски размери, също с вградено ниско долу осветление, което се отразява в порцеланизирания гранитогрес на пода. От банята неприкосновеността на спалнята е гарантирана с многолентова завеса, бутикова изработка на уличен градски художник.

Силно шикозното излъчване на интериора на този апартамент може да спечели както много възгоржени фенове, така и да подразни някои с екстравагантността си, но в град като бляскавия Лас Вегас, известен като Развлекателната столица на света,  всичко е позволено.

Този дом сякаш е създаден само за парти – и денем, и нощем! И защо не? Намира се на възможно най-подходящото място – центъра на реалния свят на фантазията, разполага с много пространство, невероятни ефекти и безспорно, креативен дизайн!


източник :  www.jilishta.com


 

 

Актуално

Идеи за онзи тъмен ъгъл под стълбата

Вътрешните стълби са не само просто функция, но и красив интериорен елемент.

Референции

от наши клиенти
Разгледайте референциите от нашите клиенти.

За контакт

с нашите специалисти
Графичен дизайн

GSM: 0878 311 513
email: graphic@irisdesign.bg