Четете още...
  

Съвременна градска къща в БразилияПъстро многообразие от интересни форми, включително повлияни и от образци на европейската архитектураАрхитектурно студио -Affonso Risi Architect - ЗП -281 кв.мТази невероятно очарователна градска къща се намира в Сао Пауло - Бразилия. Градът, намиращ се на...

Къща като корабАрхитектурна форма извън рамките на стандартаЕдин поглед само към тази къща те карат да се усмихнеш – малка, спретната и особено симпатична. И не само заради това – тя напомня корабче, което се носи не в морето, а по зелена ливада..Къщата е разположена в Bethesda, Maryland, северозапа...

Бои и декоративни мазилки Някои  малки тайни за състава и за нанасянето им Мариана Тодорова Как да изберем боя? Добрите продукти се нанасят бързо, не избледняват с времето, цапат се трудно и се почистват лесно, нямат вредни емисии. Боите за различните помещения са с е...

Бялото като рамка на интериорната картинаБелият цвят винаги е бил сред фаворитите на интериорните дизайнери.Белият цвят винаги е бил сред фаворитите на интериорните дизайнери. И то не просто бяло, а всички негови оттенъци в различни комбинации. Бялото е основен неутрален цвят в цветовата п...

Облицовката е необичайна – оформена е с големи цветни плочки в различни оттенъци , умело съчетани в харомоничен контраст. Светло резеда с черно, е един изключително нестандартен избор, който обаче създава перфектният за тези елементи фон. Именно това покритие внася дозата ексцентричност в интер...

 
Интериор на мезонет в Сан Франциско


Интериор на мезонет в Сан Франциско

Интериор като сбъднат сън

Интериорът на този мезонет, намиращ се в гр. Сан Франциско, САЩ, е толкова изумителен, че може би някой ще ни упрекне защо представяме такъв, доста трудно постижим у нас, разкош на широката аудиторията.

Е, може и да стане така, но толкова ни впечатли тази интериорна картина, че не можахме да издържим на изкушението да я споделим с всички, които ценят красивото, независимо от неговата стойност.

Апартаментът представлява мезонет на 3 основни и редица полунива на последния етаж на жилищна сграда в Сан Франциско.
Първото, което грабва окото, разбира се, е щедростта на отворено пространство в жилището, гледката, от което поставя целия град в краката ти. И при това тук има място в дневната зона дори да си растат истински дървета, без да им липсва достатъчно слънчева светлина!

Всъщност, истината е, че тази настоящата жилищна сграда е наследник на стара складова база, чиято реконструкция е извършена от  Martin Building Company. Това е причината за предоставянето на такива разчупени форми и обеми с огромна височина, върху чиято основа се реализира интериорното решение.

Огромните капандури на тавана се великолепен източник на естествена слънчева светлина. Сложните геометрични форми, които рисуват гредите от естествено дърво по тавана оживяват пространството, вдъхвайки живот и  динамика на огромния обем.

В разкошното не само по площ жилище са организирани различни тематични кътове, разделени в три направления – забавление, отдих и връзка с околността чрез панорамната гледка. Истинските дървета и живи растения в големи кашпи осъществяват едно леко докосване до очарованието и енергията на естествената природа.

Бялото е основният цвят, заложен като рамка на интериорната композиция. Всички отделни елементи – мебели, обзавеждане и декорация изграждат една жилищна картина, която всеки би съзерцавал с удоволствие.

Това, че жилището е повече от разкошно е ясно за всеки, но нашите притеснения са дали собствениците познават всяко едно кътче от него и не се ли случва понякога да се изгубят?!

За повече информация:

източник :  www.jilishta.com

 

Актуално

Вила в рустикален стил

Лукс и комфорт в планината

Референции

от наши клиенти
Разгледайте референциите от нашите клиенти.

За контакт

с нашите специалисти
3D дизайн

GSM: 0878 311 513
email: 3d@irisdesign.bg