Четете още...
  

Казват, че само напористите и смели натури се престрашават да се заобиколят в ежедневието си с ярки и провокиращи осезанията цветове. Не могат да се отрекат спокойствието и уюта, които създават земните пастелни нюанси в интериора, но ако търсите различното и най-вече интензивно жизнерадостно на...

17.01.2008 Как да въведем ред в детската стая Не ви ли се струва понякога, че планините от плюшени играчки, кукли и книги в дома ви растат по – бързо от децата ви? Ето няколко интересни идеи, как да сложите нещата под контрол. Дом за плюшените любимциДецата обичат да са заоби...

Масичките за кафе са от тези мебели, които присъстват във всеки дом по света. Те са толкова популярни, че търсенето на нови и различни от стандартните овални или правоъгълни форми е голямо предизвикателство за мебелните дизайнери.Малките масички са толкова практични, че отдавна са напуснали хол...

Къща на брега на Тихия океан в МексикоМодерна архитектура с поглед към океанаВсеки, който се възхищава малко или повече на мощта на океана и обича близостта на пенливите вълни и соления дъх на морския бряг, едва ли ще остане безразличен към  тази къща.Защото тя е разположена точно над брега, а ...

123456789101112131415 Масичке, ще позволиш ли да пием кафе? — Стъклото – добър приятел на елегантността Понякога всеки от нас се е чудил к...

 
Интериор на мезонет в Сан Франциско


Интериор на мезонет в Сан Франциско

Интериор като сбъднат сън

Интериорът на този мезонет, намиращ се в гр. Сан Франциско, САЩ, е толкова изумителен, че може би някой ще ни упрекне защо представяме такъв, доста трудно постижим у нас, разкош на широката аудиторията.

Е, може и да стане така, но толкова ни впечатли тази интериорна картина, че не можахме да издържим на изкушението да я споделим с всички, които ценят красивото, независимо от неговата стойност.

Апартаментът представлява мезонет на 3 основни и редица полунива на последния етаж на жилищна сграда в Сан Франциско.
Първото, което грабва окото, разбира се, е щедростта на отворено пространство в жилището, гледката, от което поставя целия град в краката ти. И при това тук има място в дневната зона дори да си растат истински дървета, без да им липсва достатъчно слънчева светлина!

Всъщност, истината е, че тази настоящата жилищна сграда е наследник на стара складова база, чиято реконструкция е извършена от  Martin Building Company. Това е причината за предоставянето на такива разчупени форми и обеми с огромна височина, върху чиято основа се реализира интериорното решение.

Огромните капандури на тавана се великолепен източник на естествена слънчева светлина. Сложните геометрични форми, които рисуват гредите от естествено дърво по тавана оживяват пространството, вдъхвайки живот и  динамика на огромния обем.

В разкошното не само по площ жилище са организирани различни тематични кътове, разделени в три направления – забавление, отдих и връзка с околността чрез панорамната гледка. Истинските дървета и живи растения в големи кашпи осъществяват едно леко докосване до очарованието и енергията на естествената природа.

Бялото е основният цвят, заложен като рамка на интериорната композиция. Всички отделни елементи – мебели, обзавеждане и декорация изграждат една жилищна картина, която всеки би съзерцавал с удоволствие.

Това, че жилището е повече от разкошно е ясно за всеки, но нашите притеснения са дали собствениците познават всяко едно кътче от него и не се ли случва понякога да се изгубят?!

За повече информация:

източник :  www.jilishta.com

 

Актуално

Красотата в детската стая

Красотата в детската стая

Референции

от наши клиенти
Разгледайте референциите от нашите клиенти.

За контакт

с нашите специалисти
Уеб дизайн

GSM: 0878 311 513
email: web@irisdesign.bg