Четете още...
  

Стъклените врати – нещо повече от функцияПредубеждението към стъклените врати, че са опасни, че трудно се поддържат и не са много функционални, е на път да остане в миналото.Италианският производител OTC DOORS, един от много популярните производители на интериорни врати не само в родината си, п...

Къща-бижу между небето и земятаМагически модернизъм с минималистични нотки Този невероятен архитектурен шедьовър е проектиран от архитект Джон Робърт Нилсон. Тези невероятни 250 кв.м жилищна площ, построени през 2008 г.,  направо те оставят без дъх и със зле стаена завист.Къщата е раз...

12345678910111213 Новите предизвикателства в банята — Колекция, създадена със стил и амбици...

123456789101112 За новите измерения на вълшебните сънища — Какво прави една спалня модерна? Този въпрос ...

Тази еднофамилна къща се намира в Eкали – изключително забележителен квартал на Атина, разположен между Атинската равнина и Пентелийските планини, само на 20 км северно от гръцката столица. Характерно за терена е наличието на богата естествена растителност, в резултат на което къщата е обградена от ...

 
Камина, която обича разходките…

Камина, която обича разходките…

Eclypsia – кръгът-номад край огъня

Когато пролетта отвори прозорците на домовете ни, а лятото включи климатика на пълна мощност, едва ли някой ще си мисли, че за домашният уют е необходима камина.

Но в някоя хладна лятна вечер в градината или басейна, може би било доста добре прието присъствието на живия огън и то не само в огнището на барбекюто?!

Особено, ако има на разположение камина, която обича да се разхожда!

Като този мобилен модел на камина, създадена по дизайн на Benjamin  Mesnard за компанията “ARKIANE”.

Камината Eclypsia е с елегантна кръгла форма, със стъкло от двете страни, достатъчно  компактна за лесно пренасяне из всички помещения на дома.

Може да се използва както на закрито, така и отвън, а горящият пламък е видим и от двете й страни, благодарение на стъклените прегради.

След падането на нощта, в пустинята истинските номади се установяват на лагер край запален огън –  с Eclypsia  всеки може да си организира свой лагер в която точка на жилището си пожелае, но първо трябва да запали огъня!   


Източник http://www.jilishta.com

Референции

от наши клиенти
Разгледайте референциите от нашите клиенти.

За контакт

с нашите специалисти
Интериорен дизайн

GSM: 0878 311 513
email: interior@irisdesign.bg