Четете още...
  

Едно ново допълнение към добре познатия център на столицата ни, предстои да отвори врати съвсем скоро. Разкошният виенски салон, предлагащ на своите посетители приказен, изпечен на място виенски хляб, био сандвичи, торти и бутикови шоколадови бонбони, ще заеме своето място на ъгъла на бул. “Фритьоф ...

Къщата, която ви представяме, не се вписва в общите архитектурни стандарти. През нея можеш да преминеш, без дазабележиш, че има сериозни ограничения.Каменната пътека, която отвежда до централния вход, преминава през къщата и продължава през нея към другата част на двора. Усещането е все едно някой е...

123456789101112 В компанията на една кралица — Романтика с аромат на рози Кралските особи ...

17.01.2008 Как да въведем ред в детската стая Не ви ли се струва понякога, че планините от плюшени играчки, кукли и книги в дома ви растат по – бързо от децата ви? Ето няколко интересни идеи, как да сложите нещата под контрол. Дом за плюшените любимциДецата обичат да са заоби...

12345678910 На пода – защото така ни харесва! — Столовете излизат в отпуска! Случвало ли в...

 
Модерни решения за хола

В съвременното жилище дневното помещение обикновено става негов център. Обикновено това е просторно помещение, в което се оформят идейни кътове – кухненски, трапезарен и холен.

В представения реализиран проект зоните не са специално обособени, само зрително. Всичко тук хем е отделно, хем е заедно. Тъй като жилището е разположено в мансарден етаж, цветовете на елементите, покритията и декорациите дори, са в светли оттенъци. Това се прави, за да изглежда помещението по-малко мрачно. Търсена модерна визия на елементите създава една съвременна обстановка, в която всичко е подбрано с вкус и мярка. Избраните леки цветове внасят усещането за повече светлина и простор.

Отделните зони са ситуирани според предназначението им. Трапезарията е съвсем близо до кухненския кът, за да е удобно на домакинята да сервира. Гостната е интегрирана в единия край на общотото помещение, така че да бъде също в достатъчна близост до другите два къта.

Така семейството с приятелите си могат да се разположат удобно на меката мебел след вечеря. Диванът е достатъчно голям, масата – с елегантна квадратна форма.

Избраните мебели са с модерен дизайн, следващ изчистената линия на минимализма. Успешно се съчетават гладки и полирани повърхности в светли тонове. Модулната система е така ситуирана, че да не пречи на свободното движение и „поема” и книги, и принадлежности, и декорации. Целият интериор говори за съвременност, изтънчен вкус и мярка в избора.

Актуално

Интериорни решения в японски стил

По стъпките на самурая...

Референции

от наши клиенти
Разгледайте референциите от нашите клиенти.

За контакт

с нашите специалисти
Интериорен дизайн

GSM: 0878 311 513
email: interior@irisdesign.bg