Четете още...
  

12345678910111213141516171819 Да поискаш да живееш в банята… — Изкушенията в банята стават все повече! Вероятно всички неведнъж сме били п...

Всички обожатели на нежната диктаторка – модата следват тенденциите за сезона, съобразявайки ги със собствените си визии за стил и красота. Креативният директор на Astella Atelier Аля Милушева обаче издава, че както избираме личния си стайлинг, така трябва да се погрижим и за „облеклото” на нашия до...

Не точно по бразилскиПрекрасни плажове, огнени ритми и футболни легенди – да, това наистина е първото, за което се сещаме, когато се спомене Бразилия. Но ако сте очаквали интериорът, който представяме тук, да е по някакъв начин подвластен на горните определения, определено ще ви разочароваме.Защото ...

В цветовете на  многоликата есенВсеки годишен сезон е интересен и очарователен по свой начин и всеки може да се превърне в повод за вдъхновение. Зимата – с ясните си черно-бели контрасти, пролетта – с неповторимата си свежест на възраждащия се живот, лятото – със знойни слънчеви нюанси и морско...

12345 Да си сушиш чиниите… в градинка! — Сушилник, саксия и още нещо… Във всяка кухня, независимо дали има миялна машина или не, почетно ...

 
Под небето на Стокхолм


Под небето на Стокхолм

Интериор на мансарден апартамент

Много светлина и свежест е първото, което човек забелязва, когато се разходи виртуално из този апартамент, намиращ се на последен етаж в жилищна кооперация в Стокхолм.

От пръв поглед се усеща въздействите на стръмните склонове на скосените стени, които сякаш са се устремили да преминат през тавана, за да бъдат максимално близо до небето. Само големите прозорци сякаш спират този устрем, за да привлекат колкото се може повече слънчева светлина да се излее в този дом под покрива.

Жилището е с обща площ 131 кв.м, разпределени между просторна дневна зона, спалня, детска стая и кабинет, служещ и за стая за гости.

Като се вгледате, не може да не откриете приликата между наклонените стени и няколкото отделни стълби, които на практика не водят никъде и изчезват мистериозно в стената някъде под тавана.

Стълбите са изградени с чисто декоративна цел като логическо продължение на геометричните скосявания на стените.

Необичайното архитектурно решение за страничните зидове на апартамента носи своето очарование и създава усещане за ефирност в пространството. Използвайки тези конструктивни дадености на жилището, собствениците решават да заложат на ефектното им внушение и да не ги  усложняват с изграждането на сложен декор.

Бялото е основният цвят в интериорното решение, а колорит придават ярките акценти в декорацията с множество пъстри възглавници и малки килими.

Кухнята е обзаведена с мебели от естествено дърво, а разположеният над кухненския остров аспиратор, както и останалите уреди са от инокс. Към кухнята има предвидена и малка масичка за сутрешна закуска, а в същинският кът за хранене е поставена голяма трапезарна маса, събираща до 12 човека.

Големите прозорци осигуряват прекрасна панорамка гледка над града, която е най-добрата декорация за жилището.

Семпло и функционално е обзавеждането и на личната зона на собствениците в спалнята. Детската стая е обзаведена с двуетажно легло и разтегателен диван за останалите да пренощуват приятели на децата в семейството. Кабинетът също може да се използва и като гостна при необходимост.

Кликнете върху снимките за да ги видите в голям формат¬

 

 

 

 

Банята е оборудвана с двойна мивка, вана с душ, а в помещението са намерили място още пералня и сушилня.

Много светлина, функционално обзавеждане и атрактивните декоративни акценти създават уютна атмосфера в това жилище, разположено на една ръка разстояние от небето и звездите.

 

източник :  www.jilishta.com

Актуално

Подовата настилка определя дизайна на ст...

Подовата настилка определя дизайна на стаята

Референции

от наши клиенти
Разгледайте референциите от нашите клиенти.

За контакт

с нашите специалисти
3D дизайн

GSM: 0878 311 513
email: 3d@irisdesign.bg