Услуги

или какво трябва да знаете за нас

За контакт

с нашите специалисти
Фирма "Ирис Дизайн" EООД е създадена през 2005 г. като съумява бързо и професионално да утвърди своята идентичност на широкопрофилирано дизайнерско студио. Творческият екип е изграден от млади, тенденциозно търсещи и амбициозни в повишената си креативност хора. "Ирис Дизайн" ЕООД покрива огромна част от строго специфичните дизайнерски отрасли в сферата дори на маркетинговите услуги:

Проектиране и интериорен дизайн на частни жилища, офиси, заведения, хотели, магазини, административни сгради и др.;

Интериорни и екстериорни 3D визуализации и анимации; 

Графичен и лого дизайн. Цялостен фирмен стил;

Предпечатна подготовка и печат на рекламни материали;

Уеб дизайн и програмиране. Изработка на банери. Изработка на уеб базирани приложения, поддръжка на уеб сайтове, SEO;

Външна/фасадна и транспортна реклама;


Основната цел на екипа е професионален краен резултат и висока оценка, подкрепена с удовлетворителни референции от страна на клиентите. Работи се по индивидуално задание, без какъвто и да е лимит на професионалните възможности. Спазването на сроковете е приоритет, редом с изпълнението на проекта според последните технически изисквания за модерна и качествена изработка.

Главна причина за високият успех на фирмата се дължи на творческата свобода. Но без правилно дефинирано и компетентно реализирано маркетингово проучване, играещо роля на организационна рекламна функция във фирма "Ирис Дизайн" EООД, задоволяването нуждите на клиентите, както и високото качество на услугите не би било възможно. Следенето на пазара, модните тенденции са ключов елемент към реализацията на висококачествени продукти. Последните са реализирани с финес, практичност, впечатляващ дизайн и всичко това на достъпни цени, съобразени с текучеството и интензивността на пазара в тази работна сфера.

Персоналният контакт с клиентите, индивидуалното отношение и алтернативният подход на обслужване повишават доверието в деликатната връзка поръчител-изпълнител. В такава дружелюбна атмосфера, експедитивността и качеството за финализиране на даден продукт се повишава. Доволните клиенти вдигат коефициента на конкурентоспособност за фирмата, а последната – получава по-голям стимул да продължи в същия професионален дух до пълно завладяване на всички клиенти в сферата на дизайна.

Ценностите, които следва фирмата са:

всекидневни усилия за създаване на сплотен и стимулиран за работа екип;
изграждане на коректни професионални отношения с избраните от нас доставчици
и подизпълнители;
внимание към всеки детайл, защото именно изпипаните детайли правят продуктите уникални и клиентите доволни.

Организационната структура на управлението в "Ирис Дизайн" EООД е свързана с мисията на организацията, като дейностите са организирани в четири отдела. За всеки отдел са разпределени задачи, пълномощия и отговорности. Конкретно организационно-управленската структура на фирмата е изградена по отдели:

Отдел Администрация и управление;
Отдел Графичен дизайн;
Отдел Интериорен дизайн;
Отдел Уеб дизайн;
Отдел 3D дизайн.

Така изградената управленска структура позволява да се реагира по-бързо и ефикасно на непрекъснато изменящите се условия във външната и вътрешната среда на организацията.

Натрупаните досега опит и практика ни дават възможност да отговорим на изискванията на нашите клиенти за качество, креативност и професионализъм, като не се ограничаваме в стиловите разработки на проектите си и с готовност приемаме всички нови предизвикателства.

Гордеем се със създадените проекти за нашите клиенти, част от които са:

Изпълнителна агенция по рибарство и аквакултури, Scream auto, Пица ТАС, м-н за бижута Ge-oro, х-л Рила гр. Дупница, х-л Рилена гр. Китен,верига сладкарници Папая, Дейзи технолоджи ООД, Сребърен поток ООД, ЗИБО куриер ЕООД, Интимпекс ООД, Страков 66 ЕООД, Драгажен флот истър АД, Армормат ООД, Pizza hut, The Fox & Hound, АБИ ГРУП ЕООД, Джани 05 ЕООД, Кинг Бъргър ООД, А2 Автомобили АД, Амбър1 ЕООД, Ивал ООД, БИ СИ АЙ АД, Пелле Брилянте ЕООД, ЕСРИ България ООД, Авторециклиране АД, Гущеров и син АД, Пири ЕООД, Шу Арт ООД, Съни Гардън ЕООД, Бибтекс - А ЕООД, ЕФТ България ЕАД, Финансконсулт ЕООД, ДСГ Фууд къмпани ЕООД, Екоелектрон АД, Албена Инвест Холдинг АД, Миа фешън ЕООД, КИМИ 1 ЕООД, Булпетчер ООД, София хотел Балкан ЕООД, Бизнес устойчиво развитие 07 ЕООД, Счетоводна къща Елвада ЕООД, Медия Консулт ООД, Армормат ООД, Дейта солюшънс ООД, Вижън Т ЕООД, ТАС 6 ЕООД, Монограм М-Милена Генова ЕТ, Премиера 257 ООД, Кабиес дент СМТЛ ООД, Дубъл ЕООД, Каро 06 ЕООД, Добрев, Кинкин и Люцканов адвокатско дружество, ВЕЦ Своге АД, Венус 2010 ООД, Елма ООД, ГИД Инженеринг ООД, ЕСИ ООД, Юникомс хедкуотърс ООД

Както и голям брой физически лица.
Интериорен дизайн

Проектиране и обзавеждане на апартаменти, заведения, хотели, магазини, офиси и други. Цялостна концепция за интериорен дизайн и проектиране облика на екстериорното пространство. Изготвяне на максимално реалистични 3D визуализации онагледяващи идейният етап от проекта. Разработка на всички необходими за крайната реализация на обекта разпределение, монтажни планове, производствени и др. чертежи. Предаване на подробен албум съдържащ всички детайли за последващото изпълнение на интериорният дизайн.

Включва следните етапи:

Интериорен дизайн

Идеен проект
 • Заснемане на обекта

 

 • Функционално зониране

Вариантни решения за функционално и композиционно разположение на елементите от интериора. Преработка на съществуващите стени ако се налага. Създаване на допълнителни прегради.

 

 • Цялостна концепция за решението на интериора

Разработката на интериорен дизайн започва след одобрение на разпределението и проведен разговор с клиента, в който се уточняват посоки за цветове, материали, стил, ценови диапазон за обзавеждането и други детайли. Ще бъде представена идейна разработка за оформяне на пода, стените и тавана на помещенията. Разположение и модел на осветителните тела, съобразено с общото пространствено оформление. Подбор на цветове, материали, текстури. Декоративни решения, пана и пластични елементи. След представяне и корекции от негова страна върху проекта ще бъдат нанесени промени. Процесът продължава до постигане на оптимален резултат и напълно одобрение на проекта от клиента.

 • 3D визуализация на проекта

Тя включва минимум три изгледа, изработва се на специален софтуер и не е точно отражение на действителността, но се доближава максимално до нея. Има за цел да онагледи идеите за обзавеждане и да покаже крайния резултат при съвкупността от цветове и материали подбрани за целта.

 

 • Забележка:

- Изготвянето на идеен проект за интериорен дизайн включва едно предложение и максимум 2 корекции от страна на клиента / ако е необходимо/
- Идейният проект ще бъде представен чрез скици, рисунки, цветни композиции и визуализации на помещенията.
- Цветните скици,чертежи и визуализации нямат за цел 100% предаване на реални събития. Те имат за цел да дадат обща представа за взаимодействието на материалите, формите и цветовете в интериора.
- Реалните цветове и материали се избират по мостра и каталожен номер. Конкретни модели за мебели , осветителни тела и др. се избират след одобрен идеен проект.
- "Ирис Дизайн" запазва всички авторски права върху проекта след приключване на работата си по него.

Работен проект
 • Аранжировка

Аранжировката включва работен чертеж с разпределение на всички интериорни елементи, мебели, описани и номерирани в спецификация.

 • Настилки

Настилката включва работен чертеж на всички настилки в обекта по проект с поясняване начина на работа, материалите и количествата им.

 • Ел. инсталация и Софити

Ел. инсталация включва работен чертеж на всички кръгове на осветлението и ел. захранването. Софити включва работен чертеж на всички тавани на обекта по проект с поясняване начина на работа, материалите и количествата им.

 • Разгъвки стени

Чертеж с основните и допълнителни обработки (материали и цветове) на стени, декоративни елементи, мебели и всички други елементи на интериора

 • Проектиране и подбор на мебели

Подбор на конкретни модели обзавеждане и аксесоари. Чертежи на мебелите за изработка. Чертежи на характерни декоративни елементи, прегради и др.

 • Количествена сметка

       Изчисляване на квадратури и количества за материалите включени в оформянето на интериора (стенни покрития, обзавеждане, осветителни тела, декорации)

 • Забележка:

Работният проект се изготвя след одобрение на идейния проект.

 • Авторски надзор
  Разясняване на проекта пред всеки от подизпълнителите и определяне на допуски
  в точността на изпълнение за всяка една от специалностите, но не проследяване
  на процеса на работа.


Провеждане на консултации с подизпълнителите при всеки случай на неразбиране на проекта от страна на подизпълнителя.


Посещения на обекта за контрол на качеството на изпълнение и налагане на корекции при възникнали неточности в изпълнението на проекта.

 

            Авторският надзор не включва организация по доставки на материали и обзавеждане.

 

3D дизайн

Интериорни и екстериорни 3D визуализации, създадени съобразно основите на фотографията, рекламна и филмова 3D/2D анимация, съчетаваща оригинална концепция и различен поглед, създаване на 3D модели (сгради, герои и т.н.) по предварително уточнени параметри.

Графичен дизайн

Изработка на лого, цялостен фирмен стилфасадно оформление, транспортна реклама.

Уеб дизайн

Уеб дизайн и програмиране. Изработка на банери. Уеб базирани приложения.

ИРИС КОНЦЕПТ ЕООД

Адрес: гр. София
ул. Позитано 15
етаж 1, офис 1
вижте на картата

За контакт с нас:
GSM: + 359 878 311 513
email:office@irisdesign.bg
 
ЕИК: 204666208
Банка: Първа Инвестиционна Банка
IBAN: BG23FINV91501017034721
BIC: FINVBGSF 

Интериорен дизайн

GSM: +359 878 311 513
email: interior@irisdesign.bg

3D дизайн

GSM: +359 878 311 513
email: 3d@irisdesign.bg

Графичен дизайн

GSM: +359 878 311 513
email: graphic@irisdesign.bg

Уеб дизайн

GSM: +359 878 311 513
email: web@irisdesign.bg

Разгледайте референциите от нашите клиенти.