Четете още...
  

123456789101112 За новите измерения на вълшебните сънища — Какво прави една спалня модерна? Този въпрос ...

Традиционното лого се състои от име и една, внимателно подготвена графика. То се поставя по еднакъв начин на всички фирмени документи. Ето обаче един дизайн със свежа нотка: лого, съставено от три, четири,пет и повече изображения, разхвърляни около спретнато разположени име и адрес. Това е жизнерад...

Бар-столчета и табуретки – приятно и функционално допълнение в интериора на дома На високото столче край плота на домашния барЛятна вечер, широко отворени прозорци, залезът на слънцето все още омагьосва с вълшебните си отблясъци, с чаша студена напитка, небрежно отпуснати на високото столче кра...

ИНТЕРИОР НА СТУДИОСтудиото, което представяме, е разположено на втория етаж на мезонет, който всъщност се явява подпокривно пространство.Обширната площ на цялото жилище позволява този етаж да бъде обособен като почти отделно жилище за дъщерята студентка на собствениците. Макар и да не разполага със ...

Лукс, който спира дъха - Къща в Лос АнжелесТази невероятно вълнуваща къща, която чак спира дъха от удивление, се намира в Лос Анжелес. Въпреки първоначалното впечатление за много щедри обеми, всъщност къщата е само 370 кв.м.На тази квадратура са разположени просторна дневна зона, 4 спални, 5 ба...

 
Къща “Река” край Големия океански път в Австралия

Къща “Река” край Големия океански път в Австралия

Австралия е континентът, който винаги присъства в туристическите каталози като скъпа дестинация - заради голямата си отдалеченост от Европа, но може би и точно затова поражда желанието да бъде видян и разгледан, сравнен с филмите и книгите, разказващи за него.

Това, което знаем е, че там има всичко, съблазняващо туристите - безкрайни хоризонти, зашеметяващо количество плажове (над 7000), тропически гори, уникални скални формирования, шарени мегаполиси…и интересни архитектурни образци.

Къщата, която ви каним да посетите с нас, е разположена в австралийския щат Виктория, близо до световно известния панорамен път Great Ocean Road.

"Големият окенски път" е една от забележителностите на континента. Това е мемориал, дълъг 273 км, строен 13 години от 3000 войници и създаден в памет на загиналите австралийски войници по време на Първата световна война. По цялото му протежение се разкриват невероятно красиви и трайно запомнящи се пейзажи.

Зашеметяваща гледка към световно известния панорамен път Great Ocean Road.
Зашеметяваща гледка към световно известния панорамен път Great Ocean Road.

Къщата, носи наименованието River House и е  проектирана от известното австралийско архитектурно бюро - Marsh Cashman Kooloos Architects. 
Напълно е завършена през 2009 г., а застроената й площ е 530 кв.м.

Сполучлива симбиоза от изчистени архитектурни линии
Сполучлива симбиоза от изчистени архитектурни линии

River House е една сполучлива симбиоза от изчистени архитектурни линии, “топли” текструрирани материали като естествено дърво и камък, и много смели структурни решения. Самата конфигурация на архитектурния силует на сградата напомня с раздвижените си, макар и строги форми, извивките на лъкатушеща река.  

Постигнатият баланс между тези чисти прави геометрични линии и уютния, но и много топло звучащ елегантен интериор, не може да не предизвика възхищение.

 

Крайният продукт е като резултат от преодоляване на много препятствия, които оформят в крайна сметка цялостния дизайн – както истинските реки в природата срещат и преодоляват. Уверете се сами!

http://www.jilishta.com/architekture_ka6ta_22.php

Актуално

Интериор с очертанията на Ар Деко

Графичен чер контур подчертава стилизираните розови цветове в интериора

Референции

от наши клиенти
Разгледайте референциите от нашите клиенти.

За контакт

с нашите специалисти
Уеб дизайн

GSM: 0878 311 513
email: web@irisdesign.bg