Четете още...
  

123456 Дивани носят послание от Далечния Изток — Среща на Ориента с поп естетиката Колекци...

Изборът на подовата настилка за отделните помещения е едно от най-трудните решения за семействата и специалистите дизайнери. Причината е, че трябва да се комбинират едновременно личния вкус и усещане за естетика с практичността и удобството. Все пак, това е повърхността, върху която всеки ден семейс...

С усещане за вкусен шоколадИнтериор на апартамент в МоскваВероятно ще решите, че имаме твърда богата фантазия, за да определим интериора на този апартамент като усещане за богатия вкус на истински шоколад, но визуалното ни възприятие някак си неусетно тръгна в тази посока.Може би заради наситените ш...

Дизайн, променящ всяка атмосфера и настроение    "Цветовете се виждат само при светлина!" – АристотелТази мисъл на древногръцкия мъдрец съдържа ключа към цялото възприятие на света, който ни заобикаля. За да видим неговата прелест, е необходима светлина - с естествената природата...

Архитектурна симфония от мрамор и геометрияТази къща, проектирана от архитектурно студио A-Cero, се намира в едно от най-ексклузивните предградия на Мадрид – градчето Посуело де Аларкон, само на 15 км от испанската столица.Стремежът на архитектите е да създадат удобна и практична къща, предлагаща ма...

 
Невидим домашен офис


Невидим домашен офис

Малки идеи за мини-работни места у дома

Знаете ли, че за първообраз на съвременния офис се приемат уединените кътчета на монасите в древните манастири, които са преписвали ценни ръкописи?! 

От организиране на първия офис в миналото са изминали много, много векове. Но от онзи далечен момент и до днес  три основни елемента характеризират всеки офис: книгата, писалището и помещението.

Офис у дома

Те се надграждат един върху друг и  заедно с принадлежащите към тях  пособия като хартия, мастило, гума за триене, бои и паче перо – пособия, еволюирали и променили формата си във времето, но необходими като  инструментите на труда и в съвременото работно място.

Въпреки, че компютърът днес се приема като най-важният инструмент. А все по-често, дали защото официалният работен ден е недостатъчен, или защото естеството на работата го предполага, много хора се налага да работят и у дома.

Офис

 

Да имаш домашен офис вкъщи не означава задължително  във всички случаи упорита работа от сутрин до вечер. Това могат да бъдат няколко часа, прекарани пред компютъра или време,  отдадено на четене на спокойствие на професионални или други теми. А може би имате необходимост от пространство за любимото си хоби?  

 

Домашният офис не се подчинява и ръководи от установени официално офисни правила – той функционира по свои собствени, наложени от нас самите. И точно поради тази причина там много често се формира бързо страхотна бъркотия.

Ето защо е необходимо първо да открием подходящото място в жилището, където да го разположим и то така, че нашия си работен хаос да не пречи на останалите от семейството, а дори и да остане скрит от тях.

Офис до стената 

Събрахме една своеобразна галерия от организирани на различни места в жилището мини-офиси, които може да подскажат на някои от вас как да организират своя!

Някои офисчета са находчиво създадени в ниши в коридора, на остъклената тераса, зад завеса в спалнята или друго помещение на дома, а други наподобяват същински работни офиси – когато има достатъчно пространство, такъв вариант, разбира се, е за предпочитане.

 

 

Но както и да решите да изглежда вашето работно място у дома, не забравяйте, че дори и на официалната си работа всеки се възползва от кафе-паузи и обедна почивка!

И вкъщи работният ден трябва да има край!

 

 Източник http://www.jilishta.com/office_interior.php

Актуално

Интервю с Вероника Илиева за Интериора Н...

http://www.interiora.net/2012/09/24/%D0%B8%D0%BD%D1%82%D0%B5%D1%80%D0%B2%D1%8E-%...

Референции

от наши клиенти
Разгледайте референциите от нашите клиенти.

За контакт

с нашите специалисти
3D дизайн

GSM: 0878 311 513
email: 3d@irisdesign.bg