Четете още...
  

Масичке, пази ми ключовете!Конзолните масички – декоративни, но и полезниКогато се опитвате да разгледате жилището си с “чужди очи”, случвало ли се е да мислите, че някое ъгълче ви изглежда твърде празно?Същевременно започвате да се чудите как да го запълните и то ефектно, а не просто ей така?! Реше...

осъществите за 1 денРазмер на текста:30 Март 2012 | Видяно: 3409    Ако си мислите, че да се заемете с декориране на дома е скъпо и времеемко начинание, не сте съвсем права. Има куп лесни начини да обновите дизайна вкъщи без това да ви струва и много пари. Но пък т...

Масичките за кафе са от тези мебели, които присъстват във всеки дом по света. Те са толкова популярни, че търсенето на нови и различни от стандартните овални или правоъгълни форми е голямо предизвикателство за мебелните дизайнери.Малките масички са толкова практични, че отдавна са напуснали хол...

Бар-столчета и табуретки – приятно и функционално допълнение в интериора на дома На високото столче край плота на домашния бар Лятна вечер, широко отворени прозорци, залезът на слънцето все още омагьосва с вълшебните си отблясъци, с чаша студена напитка, небрежно отпуснати на високото с...

Архитектурният полет на една къщаКамък, дърво и стъкло в динамичен съюзКато птица, разперила криле за полет във висините, изглежда тази къща, проектирана от архитектурно бюро Architect David Jameson. С няколко уговорки: крилете са от камък,  силуетът от стъкло и дърво, а полетът - архитект...

 
Скъпи гости, не губете търпение!

Скъпи гости, не губете търпение!

Вечерята пристига с… влака!

Представете си следната картина: през някоя хубава вечер сте поканили на гости  приятели или роднини, всичко си тече по каналния ред – както подобава на едно такова парти, и  изведнъж на масата се появява мини влакова композиция, носеща подарък за всеки във формата на шоколадови бонбони или нещо друго дребно и вкусничко?!

Е, няма начин, всички ще бъдат не само възхитени, но ако купонът е бил малко позамрял, масата ще се превърне в истинска площадка за игра за възрастни и приятни разкази за детски преживелици.

Как да забавляваме гостите си по един такъв абсолютно нетрадиционен начин, ни показва невероятната идея на студиото за продуктов дизайн Three Foot Three Design от Великобритания.

Дизайнерите приемат предизвикателството да създадат продукт, който да има всички нормални функции, но и същевременно да бъде много забавен –  масата за хранене TrackTile.

Тя е уникална смесица от прецизно изработени ръчно от дърво детайли и носталгия към детството – я си признайте, има ли сред вас някой, който да не си е играл с малки влакчета?

И момчета, и момичета си падат и днес по тези чак хипнотизиращо лъкатушещи по малките релси локомотивчета и вагончета, а на някои тази страст дори остава и за цял живот.

Масата TrackTile се предлага в различни размери, както и форми на плота – всяка дървена плоча при завъртане под определен градус, образува различни “трасета”, по които  да се движат влакчета-играчки. Т.е., общата конфигурация от отделните плочи може да бъде с различен дизайн.

Дизайнерите са помислили за всичко – като придружаващи аксесоари се предлагат дори и различни модели на локомотивчета, които се движат, разбира се, с батерии.

И още нещо – плотът на масата може да се обърне, така че в ежедневието  тя може да се използва като напълно обикновена, малко в ретро стил мебел, а при специални случаи да разкрива  забавната си  функция.

 

 

Източник http://www.jilishta.com

Актуално

Фламенко стол

Фламенко стол

Референции

от наши клиенти
Разгледайте референциите от нашите клиенти.

За контакт

с нашите специалисти
Интериорен дизайн

GSM: 0878 311 513
email: interior@irisdesign.bg