Четете още...
  

12345678910 На пода – защото така ни харесва! — Столовете излизат в отпуска! Случвало ли в...

123456789101112131415 Да пием кафе на… пейката! — Многото лица на една уж незабележима мебел Когато спом...

Интериор на малък апартаментКомфорт и семпла елегантност само в 48 кв.мЕдва ли ще повярвате, че този апартамент, в който има наистина всичко, е с площ само 48 кв.м. Но е факт, че жилището, което се намира на последен етаж, е събрало всички необходими функционални зони, за да се радват обитателите на...

Луксът, гарниран със сериозна доза ексцентричност, който излъчва този интериор, едва ли би оставил някого равнодушен. Изключително изящни линии, много светлина и изтънчена елегантност са сътворили един впечатляващ интериорен коктейл, който не всяко жилище би могло да опита. Този изключително мо...

Есента рисува и в интериора на дома! Интериорни картини, вдъхновени от танца на есенния листопад Всички знаем, но дали реално си даваме сметка, че сме големи късметлии! Е, чак пък толкоз… ще ни контрират някои от вас, но да погледнем реално – има...

 
Скъпи гости, не губете търпение!

Скъпи гости, не губете търпение!

Вечерята пристига с… влака!

Представете си следната картина: през някоя хубава вечер сте поканили на гости  приятели или роднини, всичко си тече по каналния ред – както подобава на едно такова парти, и  изведнъж на масата се появява мини влакова композиция, носеща подарък за всеки във формата на шоколадови бонбони или нещо друго дребно и вкусничко?!

Е, няма начин, всички ще бъдат не само възхитени, но ако купонът е бил малко позамрял, масата ще се превърне в истинска площадка за игра за възрастни и приятни разкази за детски преживелици.

Как да забавляваме гостите си по един такъв абсолютно нетрадиционен начин, ни показва невероятната идея на студиото за продуктов дизайн Three Foot Three Design от Великобритания.

Дизайнерите приемат предизвикателството да създадат продукт, който да има всички нормални функции, но и същевременно да бъде много забавен –  масата за хранене TrackTile.

Тя е уникална смесица от прецизно изработени ръчно от дърво детайли и носталгия към детството – я си признайте, има ли сред вас някой, който да не си е играл с малки влакчета?

И момчета, и момичета си падат и днес по тези чак хипнотизиращо лъкатушещи по малките релси локомотивчета и вагончета, а на някои тази страст дори остава и за цял живот.

Масата TrackTile се предлага в различни размери, както и форми на плота – всяка дървена плоча при завъртане под определен градус, образува различни “трасета”, по които  да се движат влакчета-играчки. Т.е., общата конфигурация от отделните плочи може да бъде с различен дизайн.

Дизайнерите са помислили за всичко – като придружаващи аксесоари се предлагат дори и различни модели на локомотивчета, които се движат, разбира се, с батерии.

И още нещо – плотът на масата може да се обърне, така че в ежедневието  тя може да се използва като напълно обикновена, малко в ретро стил мебел, а при специални случаи да разкрива  забавната си  функция.

 

 

Източник http://www.jilishta.com

Актуално

Щипка виенски стил в сърцето на София

Виенски магазин, НДК (ъгълът на бул. “Фритьоф Нансен” и ул. “Любен Каравелов”)

Референции

от наши клиенти
Разгледайте референциите от нашите клиенти.

За контакт

с нашите специалисти
Интериорен дизайн

GSM: 0878 311 513
email: interior@irisdesign.bg