Четете още...
  

ИНТЕРИОР НА СТУДИОСтудиото, което представяме, е разположено на втория етаж на мезонет, който всъщност се явява подпокривно пространство.Обширната площ на цялото жилище позволява този етаж да бъде обособен като почти отделно жилище за дъщерята студентка на собствениците. Макар и да не разполага със ...

12345678 Лилиум, който не ухае, но свети! — Светещи цветя грейват в интериора Лилиумът е р...

Как да обзаведем банята, 23 съвета как да решите тази главоблъсканица. Какво е добре да направим за банята. Добре е да разполагаме санитарните уреди, оставяйки 70см. свободни пред мивката и ваната, по 15 см. - отстрани на мивката, 60 см. между тоалетната и бидето. Поставете конзолни ...

Интериори с кралски акцентиЕнигмата на лилавия цвят Някога в древността лилавия цвят се е възприемал като  символ на лукс, елегантност и изтънченост, запазен знак за  кралски особи, а понякога и дори като магически  и мистериозен.Днес все още цветът носи голяма част от старата си...

Пресечна точка между Хичкок и Франк Лойд РайтКъща, вдъхновена от филм и архитектурни шедьоври Честно казано, не сме правили проучване дали майсторът на трилърите и световноизвестният архитект са се познавали и срещали, но къщата, която представяме, е създадена със заимствано вдъхновение от твор...

 
Кабрио-мебели в градината

Кабрио-мебели в градината

Kube може всичко! Е, почти…

Стол, диван, легло, маса или бюро – какво ви трябва още в градината? А знаете ли, че с един куршум може да получите много зайци, пардон, много мебели наведнъж?

Защото мултифункционалният градински стол Kube от френската компания Ego Paris може да се справи с всички желания накуп!

Той наистина прави всичко!

Благодарение на модулния си дизайн,  столът от колекцията градински мебели Kube  е функционален и гъвкав, и да не забравим да отбележим – изключително стилен.

Меките дунапренови възглавници се сгъват и прибират в красива, оцветена в различни цветове, метална рамка с перфорирани флорални мотиви –  забавни детайли, които ще добавят закачлив елемент във всяко открито си пространство.

Всъщност, защо пък не и на закрито у дома?!

Модулите могат да служат като  маси за поставяне на коктейли, разни вкуснотии и дори таблети или лаптопи, като шезлонг за приятна почивка, за кресло, в което удобно да се настаниш с нещо за четене, и каквото още ви хрумне… свързано с пълноценен релакс на хубаво място.

И най-важното –  столовете Kube не изискват много място за съхранение през студените месеци, ако няма как да бъдат интегрирани в интериора на жилището.

Прекрасният дизайн на тази компактна многофункционална мебел провокира поредната наша мечта!

Дали и вие вече не се поддадохте на чара на Kube?!          


Източник http://www.jilishta.com

Актуално

Лукс, който спира дъха - Къща в Лос Анже...

Лукс, който спира дъха - Къща в Лос Анжелес

Референции

от наши клиенти
Разгледайте референциите от нашите клиенти.

За контакт

с нашите специалисти
Графичен дизайн

GSM: 0878 311 513
email: graphic@irisdesign.bg